Cristin-resultat-ID: 1618829
Sist endret: 8. oktober 2018, 16:31
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2018

Protein oxidation affecting quality parameters of haddock and mackerel minces subjected to high-pressure pre-treatment and frozen storage.

Bidragsytere:
  • Janna Cropotova
  • Revilija Mozuraityte
  • Inger Beate Standal
  • Turid Rustad og
  • Brijesh Tiwari

Presentasjon

Navn på arrangementet: IFT-EFFoST 2018 International Nonthermal Processing Workshop and Short course
Sted: Sorrento-Salerno
Dato fra: 25. september 2018
Dato til: 27. september 2018

Arrangør:

Arrangørnavn: ProDal and University of Salerno

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2018

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Protein oxidation affecting quality parameters of haddock and mackerel minces subjected to high-pressure pre-treatment and frozen storage.

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Janna Derks Cropotova

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Janna Cropotova
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Revilija Mozuraityte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Inger Beate Standal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Brijesh Tiwari

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 5