Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1618829
Sist endret:
8. oktober 2018, 16:31
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2018
Protein oxidation affecting quality parameters of haddock and mackerel minces subjected to high-pressure pre-treatment and frozen storage.
Janna Cropotova
Revilija Mozuraityte
Inger Beate Standal
Turid Rustad
og
Brijesh Tiwari
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: IFT-EFFoST 2018 International Nonthermal Processing Workshop and Short course
Sted: Sorrento-Salerno
Dato fra:
25. september 2018
Dato til:
27. september 2018
Arrangør:
Arrangørnavn: ProDal and University of Salerno
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2018
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Protein oxidation affecting quality parameters of haddock and mackerel minces subjected to high-pressure pre-treatment and frozen storage.
Bidragsytere
Bidragsytere
Janna Derks Cropotova
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Janna Cropotova
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Revilija Mozuraityte
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Inger Beate Standal
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Brijesh Tiwari
Forfatter
1
-
5
av
5