Cristin-resultat-ID: 1620644
Sist endret: 26. februar 2019, 10:30
NVI-rapporteringsår: 2018
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018

Effects of dietary vegetable oils and varying dietary EPA and DHA levels on intestinal lipid accumulations in Atlantic salmon

Bidragsytere:
  • Nina Sylvia Liland
  • Einar Nesse Johnsen
  • Hege Hellberg
  • Rune Waagbø
  • Nini Sissener
  • Bente Elisabeth Torstensen
  • mfl.

Tidsskrift

Aquaculture Nutrition
ISSN 1353-5773
e-ISSN 1365-2095
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018
Volum: 24
Hefte: 5
Sider: 1599 - 1610
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85047739302

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of dietary vegetable oils and varying dietary EPA and DHA levels on intestinal lipid accumulations in Atlantic salmon

Bidragsytere

Nina Sylvia Liland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Einar Nesse Johnsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Hege Synnøve Hellberg

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Hege Hellberg
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Bergen ved Veterinærinstituttet

Rune Waagbø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Nini Hedberg Sissener

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Nini Sissener
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »