Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1620644
Sist endret:
26. februar 2019, 10:30
NVI-rapporteringsår:
2018
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018
Effects of dietary vegetable oils and varying dietary EPA and DHA levels on intestinal lipid accumulations in Atlantic salmon
Nina Sylvia Liland
Einar Nesse Johnsen
Hege Hellberg
Rune Waagbø
Nini Sissener
Bente Elisabeth Torstensen
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Aquaculture Nutrition
ISSN 1353-5773
e-ISSN 1365-2095
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018
Volum: 24
Hefte: 5
Sider: 1599 - 1610
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1111/anu.12796
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85047739302
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effects of dietary vegetable oils and varying dietary EPA and DHA levels on intestinal lipid accumulations in Atlantic salmon
Bidragsytere
Bidragsytere
Nina Sylvia Liland
Forfatter
ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Einar Nesse Johnsen
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Hege Synnøve Hellberg
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Hege Hellberg
Forfatter
ved Bergen ved Veterinærinstituttet
Rune Waagbø
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Nini Hedberg Sissener
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Nini Sissener
Forfatter
ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »