Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1623708
Sist endret:
25. oktober 2018, 20:52
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2018
Assessing changes in quality characteristics of sous-vide cooked Atlantic mackerel during chilled storage by multiple regression analysis
Janna Cropotova
Kari Cecilie Aftret
Revilija Mozuraityte
Inger Beate Standal
og
Turid Rustad
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 48th West European Fish Technologists Association Conference (WEFTA)
Sted: Lisbon
Dato fra:
15. oktober 2018
Dato til:
19. oktober 2018
Arrangør:
Arrangørnavn: West European Fish Technologists Association
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2018
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Assessing changes in quality characteristics of sous-vide cooked Atlantic mackerel during chilled storage by multiple regression analysis
Bidragsytere
Bidragsytere
Janna Derks Cropotova
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Janna Cropotova
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Kari Cecilie Aftret
Forfatter
Revilija Mozuraityte
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Inger Beate Standal
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5