Cristin-resultat-ID: 1623708
Sist endret: 25. oktober 2018, 20:52
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2018

Assessing changes in quality characteristics of sous-vide cooked Atlantic mackerel during chilled storage by multiple regression analysis

Bidragsytere:
  • Janna Cropotova
  • Kari Cecilie Aftret
  • Revilija Mozuraityte
  • Inger Beate Standal og
  • Turid Rustad

Presentasjon

Navn på arrangementet: 48th West European Fish Technologists Association Conference (WEFTA)
Sted: Lisbon
Dato fra: 15. oktober 2018
Dato til: 19. oktober 2018

Arrangør:

Arrangørnavn: West European Fish Technologists Association

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2018

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Assessing changes in quality characteristics of sous-vide cooked Atlantic mackerel during chilled storage by multiple regression analysis

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Janna Derks Cropotova

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Janna Cropotova
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Kari Cecilie Aftret

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Revilija Mozuraityte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Inger Beate Standal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5