Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1626309
Sist endret:
2. november 2018, 11:34
Resultat
Poster
2018
Extending shelf life and reducing waste - technologies in the food industry
Evangelos Tyflopoulos
Martin Steinert
Anna Olsen
og
Eva Falch
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: First International Symposium: Sustainable technologies for food processing an preservation.
Sted: Goa
Dato fra:
8. februar 2018
Dato til:
9. desember 2018
Arrangør:
Arrangørnavn: ReFOOD project, SINTEF Ocean, NTNU, Bits Pilani
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2018
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Extending shelf life and reducing waste - technologies in the food industry
Bidragsytere
Bidragsytere
Evangelos Tyflopoulos
Forfatter
ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Martin Steinert
Forfatter
ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Anna Olsen
Forfatter
ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Eva Falch
Forfatter
ved NV fakultetsadministrasjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4