Cristin-resultat-ID: 1626309
Sist endret: 2. november 2018, 11:34
Resultat
Poster
2018

Extending shelf life and reducing waste - technologies in the food industry

Bidragsytere:
  • Evangelos Tyflopoulos
  • Martin Steinert
  • Anna Olsen og
  • Eva Falch

Presentasjon

Navn på arrangementet: First International Symposium: Sustainable technologies for food processing an preservation.
Sted: Goa
Dato fra: 8. februar 2018
Dato til: 9. desember 2018

Arrangør:

Arrangørnavn: ReFOOD project, SINTEF Ocean, NTNU, Bits Pilani

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2018

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Extending shelf life and reducing waste - technologies in the food industry

Bidragsytere

Evangelos Tyflopoulos

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Martin Steinert

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Anna Olsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NV fakultetsadministrasjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4