Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1628255
Sist endret:
22. oktober 2019, 09:59
Resultat
Poster
2018
Improving the value chain of the Norwegian fish industry - from capture to holistic utilization and functional products
Veronica Hammer Hjellnes
Turid Rustad
og
Eva Falch
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Re-FOOD Symposium 2018
Sted: Mumbai
Dato fra:
28. november 2018
Dato til:
29. november 2018
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2018
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Improving the value chain of the Norwegian fish industry - from capture to holistic utilization and functional products
Sammendrag
A poster presenting the planned work for a PhD-thesis which will be conducted (2018-2021) at the department of Biotechnology and Food Science, NTNU. As part of the project OPTiMAT, the work of this thesis aims to improve the value chain of the Norwegian fish industry by improving the utilization of marine rest raw material. Relevant biotechnological processing methods: enzymatic hydrolysis, isoelectric precipitation, membrane filtration. Focus will be on extraction and characterization of bioactive peptides.
Vis
fullstendig beskrivelse
Bidragsytere
Bidragsytere
Veronica Hammer Hjellnes
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Eva Falch
Forfatter
ved NV fakultetsadministrasjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3