Cristin-resultat-ID: 1628255
Sist endret: 22. oktober 2019, 09:59
Resultat
Poster
2018

Improving the value chain of the Norwegian fish industry - from capture to holistic utilization and functional products

Bidragsytere:
  • Veronica Hammer Hjellnes
  • Turid Rustad og
  • Eva Falch

Presentasjon

Navn på arrangementet: Re-FOOD Symposium 2018
Sted: Mumbai
Dato fra: 28. november 2018
Dato til: 29. november 2018

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2018

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Improving the value chain of the Norwegian fish industry - from capture to holistic utilization and functional products

Sammendrag

A poster presenting the planned work for a PhD-thesis which will be conducted (2018-2021) at the department of Biotechnology and Food Science, NTNU. As part of the project OPTiMAT, the work of this thesis aims to improve the value chain of the Norwegian fish industry by improving the utilization of marine rest raw material. Relevant biotechnological processing methods: enzymatic hydrolysis, isoelectric precipitation, membrane filtration. Focus will be on extraction and characterization of bioactive peptides.

Bidragsytere

Veronica Hammer Hjellnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NV fakultetsadministrasjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3