Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1628257
Sist endret:
13. desember 2018, 13:19
NVI-rapporteringsår:
2018
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018
Change in the color of heat-treated, vacuum-packed broccoli stems and florets during storage: effects of process conditions and modeling by an artificial neural network
Milad Pero
Gholamreza Askari
Torstein Skåra
Dagbjørn Skipnes
og
Hossein Kiani
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN 0022-5142
e-ISSN 1097-0010
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018
Volum: 98
Hefte: 11
Sider: 4151 - 4159
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1002/jsfa.8936
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2577666
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85049785679
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Change in the color of heat-treated, vacuum-packed broccoli stems and florets during storage: effects of process conditions and modeling by an artificial neural network
Bidragsytere
Bidragsytere
Milad Pero
Forfatter
ved University of Tehran
Gholamreza Askari
Forfatter
ved University of Tehran
Torstein Skåra
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Dagbjørn Skipnes
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Hossein Kiani
Forfatter
ved University of Tehran
1
-
5
av
5