Cristin-resultat-ID: 1628257
Sist endret: 13. desember 2018, 13:19
NVI-rapporteringsår: 2018
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018

Change in the color of heat-treated, vacuum-packed broccoli stems and florets during storage: effects of process conditions and modeling by an artificial neural network

Bidragsytere:
  • Milad Pero
  • Gholamreza Askari
  • Torstein Skåra
  • Dagbjørn Skipnes og
  • Hossein Kiani

Tidsskrift

Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN 0022-5142
e-ISSN 1097-0010
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018
Volum: 98
Hefte: 11
Sider: 4151 - 4159
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85049785679

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Change in the color of heat-treated, vacuum-packed broccoli stems and florets during storage: effects of process conditions and modeling by an artificial neural network

Bidragsytere

Milad Pero

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Tehran

Gholamreza Askari

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Tehran

Torstein Skåra

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Dagbjørn Skipnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Hossein Kiani

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Tehran
1 - 5 av 5