Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1632601
Sist endret:
20. november 2018, 12:38
Resultat
Poster
2018
Changes in quality characteristics of haddock and mackerel minces, and fishcakes prepared thereof as affected by high-pressure processing
Janna Cropotova
Revilija Mozuraityte
Inger Beate Standal
Brijesh Tiwari
og
Turid Rustad
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: The 32nd EFFoST International Conference
Sted: Nantes
Dato fra:
6. november 2018
Dato til:
8. november 2018
Arrangør:
Arrangørnavn: EFFOST
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2018
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Changes in quality characteristics of haddock and mackerel minces, and fishcakes prepared thereof as affected by high-pressure processing
Bidragsytere
Bidragsytere
Janna Derks Cropotova
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Janna Cropotova
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Revilija Mozuraityte
Forfatter
Inger Beate Standal
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Brijesh Tiwari
Forfatter
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5