Cristin-resultat-ID: 1632601
Sist endret: 20. november 2018, 12:38
Resultat
Poster
2018

Changes in quality characteristics of haddock and mackerel minces, and fishcakes prepared thereof as affected by high-pressure processing

Bidragsytere:
  • Janna Cropotova
  • Revilija Mozuraityte
  • Inger Beate Standal
  • Brijesh Tiwari og
  • Turid Rustad

Presentasjon

Navn på arrangementet: The 32nd EFFoST International Conference
Sted: Nantes
Dato fra: 6. november 2018
Dato til: 8. november 2018

Arrangør:

Arrangørnavn: EFFOST

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2018

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Changes in quality characteristics of haddock and mackerel minces, and fishcakes prepared thereof as affected by high-pressure processing

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Janna Derks Cropotova

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Janna Cropotova
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Revilija Mozuraityte

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Inger Beate Standal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Brijesh Tiwari

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5