Cristin-resultat-ID: 1635009
Sist endret: 26. november 2018, 11:49
Resultat
Doktorgradsavhandling
2018

Microbial ecology and food safety of fresh retail sushi

Bidragsytere:
  • Sunniva Hoel

Utgiver/serie

Utgiver

NTNU

Serie

Doktoravhandlinger ved NTNU
ISSN 1503-8181
NVI-nivå 0

Om resultatet

Doktorgradsavhandling
Publiseringsår: 2018
Volum: 2018
Hefte: 164
Antall sider: 121
ISBN: 978-82-326-3118-6

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Microbial ecology and food safety of fresh retail sushi

Bidragsytere

Sunniva Hoel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 1 av 1