Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1635009
Sist endret:
26. november 2018, 11:49
Resultat
Doktorgradsavhandling
2018
Microbial ecology and food safety of fresh retail sushi
Sunniva Hoel
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
NTNU
Serie
Doktoravhandlinger ved NTNU
ISSN 1503-8181
NVI-nivå 0
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Doktorgradsavhandling
Publiseringsår: 2018
Volum: 2018
Hefte: 164
Antall sider: 121
ISBN: 978-82-326-3118-6
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-326-3118-6
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Microbial ecology and food safety of fresh retail sushi
Bidragsytere
Bidragsytere
Sunniva Hoel
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
1
av
1