Cristin-resultat-ID: 1638661
Sist endret: 3. desember 2018, 19:54
Resultat
Poster
2018

Utilisation of rest raw material from herring; quality of proteins and lipids

Bidragsytere:
  • Aakre Sara
  • Brustad Kristin
  • Larsen Frida Holm
  • Hjellnes Veronica Hammer og
  • Eva Falch

Presentasjon

Navn på arrangementet: 2nd International Symposium: Sustainable technologies for food processing an preservation.
Sted: Mumbai
Dato fra: 28. november 2018
Dato til: 29. november 2018

Arrangør:

Arrangørnavn: ReFOOD project, SINTEF Ocean, NTNU, Bits Pilani

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2018

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Utilisation of rest raw material from herring; quality of proteins and lipids

Bidragsytere

Aakre Sara

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Brustad Kristin

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Larsen Frida Holm

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Hjellnes Veronica Hammer

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NV fakultetsadministrasjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5