Cristin-resultat-ID: 1638698
Sist endret: 3. desember 2018, 20:49
Resultat
Poster
2018

Phytochemical and nutritional caracterisation of roselle (Hibiscus sabdariffa) and Development of nutritionally enriched food products by incorporating roselle calyces

Bidragsytere:
  • Sengnolotha Marak
  • Kaushik Nutan
  • Dikiy Alexander og
  • Eva Falch

Presentasjon

Navn på arrangementet: 2nd International Symposium: Sustainable technologies for food processing an preservation.
Sted: Mumbai
Dato fra: 28. november 2018
Dato til: 29. november 2018

Arrangør:

Arrangørnavn: ReFOOD project, SINTEF Ocean, NTNU, Bits Pilani

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2018

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Phytochemical and nutritional caracterisation of roselle (Hibiscus sabdariffa) and Development of nutritionally enriched food products by incorporating roselle calyces

Bidragsytere

Sengnolotha Marak

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Kaushik Nutan

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Dikiy Alexander

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NV fakultetsadministrasjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4