Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1638698
Sist endret:
3. desember 2018, 20:49
Resultat
Poster
2018
Phytochemical and nutritional caracterisation of roselle (Hibiscus sabdariffa) and Development of nutritionally enriched food products by incorporating roselle calyces
Sengnolotha Marak
Kaushik Nutan
Dikiy Alexander
og
Eva Falch
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 2nd International Symposium: Sustainable technologies for food processing an preservation.
Sted: Mumbai
Dato fra:
28. november 2018
Dato til:
29. november 2018
Arrangør:
Arrangørnavn: ReFOOD project, SINTEF Ocean, NTNU, Bits Pilani
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2018
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Phytochemical and nutritional caracterisation of roselle (Hibiscus sabdariffa) and Development of nutritionally enriched food products by incorporating roselle calyces
Bidragsytere
Bidragsytere
Sengnolotha Marak
Forfatter
Kaushik Nutan
Forfatter
Dikiy Alexander
Forfatter
Eva Falch
Forfatter
ved NV fakultetsadministrasjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4