Cristin-resultat-ID: 1647649
Sist endret: 12. mars 2019, 09:50
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018

Criteria for safe use of plant ingredients in diets for aquacultured fish

Bidragsytere:
  • G-I Hemre
  • Heidi Amlund
  • Marit Aursand
  • Anne Marie Bakke
  • Rolf Erik Olsen
  • Einar Ringø
  • mfl.

Tidsskrift

European Journal of Nutrition and Food Safety
ISSN 2347-5641
e-ISSN 2347-5641
NVI-nivå 0

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018
Volum: 8
Sider: 240 - 242

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Criteria for safe use of plant ingredients in diets for aquacultured fish

Bidragsytere

G-I Hemre

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Heidi Amlund

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Marit Aursand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS

Anne Marie Bakke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Rolf-Erik Olsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Rolf Erik Olsen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 12 | Neste | Siste »