Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1647649
Sist endret:
12. mars 2019, 09:50
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018
Criteria for safe use of plant ingredients in diets for aquacultured fish
G-I Hemre
Heidi Amlund
Marit Aursand
Anne Marie Bakke
Rolf Erik Olsen
Einar Ringø
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
European Journal of Nutrition and Food Safety
ISSN 2347-5641
e-ISSN 2347-5641
NVI-nivå 0
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018
Volum: 8
Sider: 240 - 242
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.9734/EJNFS/2018/43861
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Criteria for safe use of plant ingredients in diets for aquacultured fish
Bidragsytere
Bidragsytere
G-I Hemre
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Heidi Amlund
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Marit Aursand
Forfatter
ved SINTEF AS
Anne Marie Bakke
Forfatter
ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Rolf-Erik Olsen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Rolf Erik Olsen
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
1
-
5
av
12
|
Neste
|
Siste »