Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1679694
Sist endret:
31. mai 2019, 13:16
NVI-rapporteringsår:
2019
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019
Experimental study of effectiveness of robotic cleaning for fish-processing plants
Lars André Langøyli Giske
Emil Dale Bjørlykhaug
Trond Løvdal
og
Ola Jon Mork
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Control
ISSN 0956-7135
e-ISSN 1873-7129
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Publisert online: 2019
Trykket: 2019
Volum: 100
Sider: 269 - 277
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2019.01.029
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2587562
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85061675116
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Experimental study of effectiveness of robotic cleaning for fish-processing plants
Bidragsytere
Bidragsytere
Lars André Langøyli Giske
Forfatter
ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Forfatter
ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner
Emil Dale Bjørlykhaug
Forfatter
ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Trond Karsten Løvdal
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Trond Løvdal
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Ola Jon Mork
Forfatter
ved Institutt for havromsoperasjoner og byggteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4