Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1701111
Sist endret:
11. juli 2019, 09:40
NVI-rapporteringsår:
2019
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019
Impact of fish protein concentrate on apparent viscosity and physical properties of soy protein concentrate subjected to thermomechanical treatment
Rafiq Ahmad
Åge Oterhals
Ying Xue
Tore Skodvin
og
Tor Andreas Samuelsen
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Food Engineering
ISSN 0260-8774
e-ISSN 1873-5770
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Publisert online: 2019
Trykket: 2019
Volum: 259
Sider: 34 - 43
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2019.04.014
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2599564
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85065475577
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Impact of fish protein concentrate on apparent viscosity and physical properties of soy protein concentrate subjected to thermomechanical treatment
Bidragsytere
Bidragsytere
Rafiq Ahmad
Forfatter
ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner
Åge Oterhals
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Ying Xue
Forfatter
ved Institutt for klinisk odontologi ved Universitetet i Bergen
Tore Skodvin
Forfatter
ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Bergen
Tor Andreas Samuelsen
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
1
-
5
av
5