Cristin-resultat-ID: 1701111
Sist endret: 11. juli 2019, 09:40
NVI-rapporteringsår: 2019
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019

Impact of fish protein concentrate on apparent viscosity and physical properties of soy protein concentrate subjected to thermomechanical treatment

Bidragsytere:
  • Rafiq Ahmad
  • Åge Oterhals
  • Ying Xue
  • Tore Skodvin og
  • Tor Andreas Samuelsen

Tidsskrift

Journal of Food Engineering
ISSN 0260-8774
e-ISSN 1873-5770
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Publisert online: 2019
Trykket: 2019
Volum: 259
Sider: 34 - 43
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85065475577

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Impact of fish protein concentrate on apparent viscosity and physical properties of soy protein concentrate subjected to thermomechanical treatment

Bidragsytere

Rafiq Ahmad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner

Åge Oterhals

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Ying Xue

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for klinisk odontologi ved Universitetet i Bergen

Tore Skodvin

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Bergen

Tor Andreas Samuelsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
1 - 5 av 5