Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1701128
Sist endret:
2. juli 2019, 12:02
NVI-rapporteringsår:
2019
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019
A novel approach to determine optimal protein texturization conditions - A critical moisture level with increased effect of temperature on viscosity reduction in the rubbery state
Åge Oterhals
Rafiq Ahmad
og
Tor Andreas Samuelsen
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Food Engineering
ISSN 0260-8774
e-ISSN 1873-5770
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Publisert online: 2019
Trykket: 2019
Volum: 261
Sider: 66 - 75
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2019.05.022
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2599565
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85066438914
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
A novel approach to determine optimal protein texturization conditions - A critical moisture level with increased effect of temperature on viscosity reduction in the rubbery state
Bidragsytere
Bidragsytere
Åge Oterhals
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Rafiq Ahmad
Forfatter
ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner
Tor Andreas Samuelsen
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
1
-
3
av
3