Cristin-resultat-ID: 1701128
Sist endret: 2. juli 2019, 12:02
NVI-rapporteringsår: 2019
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019

A novel approach to determine optimal protein texturization conditions - A critical moisture level with increased effect of temperature on viscosity reduction in the rubbery state

Bidragsytere:
  • Åge Oterhals
  • Rafiq Ahmad og
  • Tor Andreas Samuelsen

Tidsskrift

Journal of Food Engineering
ISSN 0260-8774
e-ISSN 1873-5770
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Publisert online: 2019
Trykket: 2019
Volum: 261
Sider: 66 - 75
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85066438914

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

A novel approach to determine optimal protein texturization conditions - A critical moisture level with increased effect of temperature on viscosity reduction in the rubbery state

Bidragsytere

Åge Oterhals

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Rafiq Ahmad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner

Tor Andreas Samuelsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
1 - 3 av 3