Cristin-resultat-ID: 1718220
Sist endret: 23. august 2019, 10:56
Resultat
Poster
2019

Inclusion of protein hydrolysates from deboned chicken residues in cooked sausages – effects on technological and sensory quality

Bidragsytere:
  • Eva Veiseth-Kent
  • Mari Øvrum Gaarder
  • Alexandre Pierre Descomps og
  • Diana Lindberg

Presentasjon

Navn på arrangementet: 65th International Congress of Meat Science and Technology
Sted: Potsdam
Dato fra: 4. august 2019
Dato til: 9. august 2019

Arrangør:

Arrangørnavn: Max Rubner-Institut

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2019

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Inclusion of protein hydrolysates from deboned chicken residues in cooked sausages – effects on technological and sensory quality

Bidragsytere

Eva Veiseth-Kent

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Mari Øvrum Gaarder

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Alexandre Descomps

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Alexandre Pierre Descomps
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Marin bioteknologi ved NOFIMA

Diana Lindberg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1 - 4 av 4