Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1718220
Sist endret:
23. august 2019, 10:56
Resultat
Poster
2019
Inclusion of protein hydrolysates from deboned chicken residues in cooked sausages – effects on technological and sensory quality
Eva Veiseth-Kent
Mari Øvrum Gaarder
Alexandre Pierre Descomps
og
Diana Lindberg
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 65th International Congress of Meat Science and Technology
Sted: Potsdam
Dato fra:
4. august 2019
Dato til:
9. august 2019
Arrangør:
Arrangørnavn: Max Rubner-Institut
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2019
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Inclusion of protein hydrolysates from deboned chicken residues in cooked sausages – effects on technological and sensory quality
Bidragsytere
Bidragsytere
Eva Veiseth-Kent
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Mari Øvrum Gaarder
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
Alexandre Descomps
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Alexandre Pierre Descomps
Forfatter
ved Marin bioteknologi ved NOFIMA
Diana Lindberg
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1
-
4
av
4