Cristin-resultat-ID: 1721919
Sist endret: 5. september 2019, 13:51
NVI-rapporteringsår: 2019
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2019

Gel and hot paste rheology of coarse starch rich fractions from air classified milled pea and faba bean

Bidragsytere:
  • Catherine Taylor Nordgård
  • Cátia Saldanha do Carmo
  • Ulla Holopainen-Mantila
  • Pia Silventoinen og
  • Kurt Ingar Draget

Bok

Annual Transactions The Nordic Rheology Society 2019 Vol. 27
ISBN:
  • 978-91-519-2631-5

Utgiver

Nordic Rheology Society

Serie

Annual Transactions - The Nordic Rheology Society
ISSN 1601-4057
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2019
Volum: 27
Hefte: .
ISBN:
  • 978-91-519-2631-5

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Kjemi og materialteknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Gel and hot paste rheology of coarse starch rich fractions from air classified milled pea and faba bean

Bidragsytere

Catherine Taylor Nordgård

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Cátia Saldanha do Carmo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Ulla Holopainen-Mantila

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved VTT Valtion teknillinen tutkimuslaitos

Pia Silventoinen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved VTT Valtion teknillinen tutkimuslaitos

Kurt Ingar Draget

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Annual Transactions The Nordic Rheology Society 2019 Vol. 27.

Ingelsten, Simon; Kádár, Roland. 2019, CthVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1