Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1721919
Sist endret:
5. september 2019, 13:51
NVI-rapporteringsår:
2019
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2019
Gel and hot paste rheology of coarse starch rich fractions from air classified milled pea and faba bean
Catherine Taylor Nordgård
Cátia Saldanha do Carmo
Ulla Holopainen-Mantila
Pia Silventoinen
og
Kurt Ingar Draget
Bok
Bok
Annual Transactions The Nordic Rheology Society 2019 Vol. 27
ISBN:
978-91-519-2631-5
Utgiver
Nordic Rheology Society
Serie
Annual Transactions - The Nordic Rheology Society
ISSN 1601-4057
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2019
Volum: 27
Hefte: .
ISBN:
978-91-519-2631-5
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-91-519-2631-5
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Kjemi og materialteknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Gel and hot paste rheology of coarse starch rich fractions from air classified milled pea and faba bean
Bidragsytere
Bidragsytere
Catherine Taylor Nordgård
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Cátia Saldanha do Carmo
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Ulla Holopainen-Mantila
Forfatter
ved VTT Valtion teknillinen tutkimuslaitos
Pia Silventoinen
Forfatter
ved VTT Valtion teknillinen tutkimuslaitos
Kurt Ingar Draget
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Annual Transactions The Nordic Rheology Society 2019 Vol. 27.
Ingelsten, Simon; Kádár, Roland. 2019, Cth
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1