Cristin-resultat-ID: 1724246
Sist endret: 12. september 2019, 21:18
Resultat
Mastergradsoppgave
2019

Lipid quality and utilization of rest raw material from fish processing - Based on the study of two cases: Norwegian herring and Indian surimi

Bidragsytere:
  • Kristin Brustad og
  • Turid Rustad

Utgiver/serie

Utgiver

NTNU

Serie

Uten tittel

Om resultatet

Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2019
Hefte: no
Antall sider: 72

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Lipid quality and utilization of rest raw material from fish processing - Based on the study of two cases: Norwegian herring and Indian surimi

Bidragsytere

Kristin Brustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved NV fakultetsadministrasjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3