Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1726679
Sist endret:
19. september 2019, 13:06
Resultat
Rapport
2019
Ranking of substances for monitoring in foods, drinks and dietary supplements - based on risk and knowledge gaps. Scientific Opinion of the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Inger-Lise Steffensen
Christiane Kruse Fæste
Trine Husøy
Helle Katrine Knutsen
Gro Haarklou Mathisen
Robin Ørnsrud
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2019
Hefte: 2019:13
Antall sider: 220
ISBN: 978-82-8259-329-8
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-329-8
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/10037/16237
Klassifisering
Klassifisering
Emneord
Forurensning • Metaller • Organiske miljøgifter • Gifter/toksiner • Matkontaktmaterialer
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Ranking of substances for monitoring in foods, drinks and dietary supplements - based on risk and knowledge gaps. Scientific Opinion of the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Bidragsytere
Bidragsytere
Inger-Lise Karin Steffensen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger-Lise Steffensen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
Christiane Kruse Fæste
Forfatter
ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Trine Husøy
Forfatter
ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Helle Katrine Knutsen
Forfatter
ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Gro Haarklou Mathisen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1
-
5
av
20
|
Neste
|
Siste »