Cristin-resultat-ID: 1726679
Sist endret: 19. september 2019, 13:06
Resultat
Rapport
2019

Ranking of substances for monitoring in foods, drinks and dietary supplements - based on risk and knowledge gaps. Scientific Opinion of the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere:
  • Inger-Lise Steffensen
  • Christiane Kruse Fæste
  • Trine Husøy
  • Helle Katrine Knutsen
  • Gro Haarklou Mathisen
  • Robin Ørnsrud
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2019
Hefte: 2019:13
Antall sider: 220
ISBN: 978-82-8259-329-8
Open Access

Klassifisering

Emneord

Forurensning • Metaller • Organiske miljøgifter • Gifter/toksiner • Matkontaktmaterialer

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Ranking of substances for monitoring in foods, drinks and dietary supplements - based on risk and knowledge gaps. Scientific Opinion of the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere

Inger-Lise Karin Steffensen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger-Lise Steffensen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet

Christiane Kruse Fæste

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Trine Husøy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Helle Katrine Knutsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Gro Haarklou Mathisen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 20 | Neste | Siste »