Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1727675
Sist endret:
23. september 2019, 10:35
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2019
Foods of Norway - Biotechnology Processing to Develop Novel Feed Ingredients from Land and Sea
Margareth Øverland
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Midwest Swine Nutrition Conference
Sted: Indianapolis
Dato fra:
4. september 2019
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2019
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Foods of Norway - Biotechnology Processing to Develop Novel Feed Ingredients from Land and Sea
Bidragsytere
Bidragsytere
Margareth Øverland
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
1
av
1