Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1741281
Sist endret:
3. desember 2020, 14:45
Resultat
Fagartikkel
2019
Påvirker norske kjøtt-råvarer risikoen for kreft?
Ida Synnøve Bårvåg Grini
og
Karianne Spetaas Henriksen
Tidsskrift
Tidsskrift
Kjøttbransjen
ISSN 0332-7078
e-ISSN 1890-1115
Om resultatet
Om resultatet
Fagartikkel
Publiseringsår: 2019
Hefte: 6
Sider: 32 - 32
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Påvirker norske kjøtt-råvarer risikoen for kreft?
Bidragsytere
Bidragsytere
Ida Synnøve Bårvåg Grini
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
Karianne Spetaas Henriksen
Forfatter
ved Animalia
1
-
2
av
2