Cristin-resultat-ID: 1741281
Sist endret: 3. desember 2020, 14:45
Resultat
Fagartikkel
2019

Påvirker norske kjøtt-råvarer risikoen for kreft?

Bidragsytere:
  • Ida Synnøve Bårvåg Grini og
  • Karianne Spetaas Henriksen

Tidsskrift

Kjøttbransjen
ISSN 0332-7078
e-ISSN 1890-1115

Om resultatet

Fagartikkel
Publiseringsår: 2019
Hefte: 6
Sider: 32 - 32

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Påvirker norske kjøtt-råvarer risikoen for kreft?

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Ida Synnøve Bårvåg Grini

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Karianne Spetaas Henriksen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Animalia
1 - 2 av 2