Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1742232
Sist endret:
1. februar 2021 08:53
Resultat
Rapport
2019
Microplastics; occurrence, levels and implications for environment and human health related to food. Scientific opinion of the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Janneche Utne Skåre
Jan Alexander
Marte Haave
Ignacy Jakubowicz
Helle Katrine Knutsen
Amy Lusher
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2019
Hefte: 2019:16
Antall sider: 175
ISBN: 978-82-8259-332-8
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-332-8
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/10037/16566
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Microplastics; occurrence, levels and implications for environment and human health related to food. Scientific opinion of the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Bidragsytere
Bidragsytere
Janneche Utne Skåre
Forfatter
ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
Jan Alexander
Forfatter
ved Smittevern, miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Marte Haave
Forfatter
ved NORCE Miljø ved NORCE Norwegian Research Centre AS
Ignacy Jakubowicz
Forfatter
ved RISE Research Institutes of Sweden
Helle Katrine Knutsen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1
-
5
av
26
|
Neste
|
Siste »