Cristin-resultat-ID: 1743951
Sist endret: 4. november 2019, 18:14
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2019

Lab driven innovations of food and meal experiences:A (practice-based) interpretation of three cases from Norway

Bidragsytere:
  • Dorthe Helen Næss Eide
  • Elisabet Carine Ljunggren og
  • Yati Yati

Presentasjon

Navn på arrangementet: 28th Nordic Symposium on Tourism and Hospitality Research, Roskilde University
Sted: Roskilde
Dato fra: 23. oktober 2019
Dato til: 25. oktober 2019

Arrangør:

Arrangørnavn: Roskilde University

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2019

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Lab driven innovations of food and meal experiences:A (practice-based) interpretation of three cases from Norway

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Dorthe Helen Næss Eide

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Handelshøgskolen ved Nord universitet

Elisabet Carine Ljunggren

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fakultet for samfunnsvitenskap ved Nord universitet

Yati Yati

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Handelshøgskolen ved Nord universitet
1 - 3 av 3