Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1743951
Sist endret:
4. november 2019, 18:14
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2019
Lab driven innovations of food and meal experiences:A (practice-based) interpretation of three cases from Norway
Dorthe Helen Næss Eide
Elisabet Carine Ljunggren
og
Yati Yati
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 28th Nordic Symposium on Tourism and Hospitality Research, Roskilde University
Sted: Roskilde
Dato fra:
23. oktober 2019
Dato til:
25. oktober 2019
Arrangør:
Arrangørnavn: Roskilde University
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2019
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Lab driven innovations of food and meal experiences:A (practice-based) interpretation of three cases from Norway
Bidragsytere
Bidragsytere
Dorthe Helen Næss Eide
Forfatter
ved Handelshøgskolen ved Nord universitet
Elisabet Carine Ljunggren
Forfatter
ved Fakultet for samfunnsvitenskap ved Nord universitet
Yati Yati
Forfatter
ved Handelshøgskolen ved Nord universitet
1
-
3
av
3