Cristin-resultat-ID: 174610
Sist endret: 21. januar 2015, 15:27
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2002

The versatility of proteins from fish by-products; From commodity feed ingredients to refined gelatin

Bidragsytere:
  • Kurt Ingar Draget

Presentasjon

Navn på arrangementet: Lipidforum seminar "Byproducts in marine processing industry - a lipid source for fish and food?"
Sted: Trondheim
Dato fra: 31. mai 2002

Arrangør:

Arrangørnavn: [Mangler data]

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2002

Importkilder

Bibsys-ID: r03003931

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The versatility of proteins from fish by-products; From commodity feed ingredients to refined gelatin

Bidragsytere

Kurt Ingar Draget

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 1 av 1