Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
174610
Sist endret:
21. januar 2015, 15:27
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2002
The versatility of proteins from fish by-products; From commodity feed ingredients to refined gelatin
Kurt Ingar Draget
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Lipidforum seminar "Byproducts in marine processing industry - a lipid source for fish and food?"
Sted: Trondheim
Dato fra:
31. mai 2002
Arrangør:
Arrangørnavn: [Mangler data]
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2002
Importkilder
Importkilder
Bibsys-ID: r03003931
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The versatility of proteins from fish by-products; From commodity feed ingredients to refined gelatin
Bidragsytere
Bidragsytere
Kurt Ingar Draget
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
1
av
1