Cristin-resultat-ID: 175614
Sist endret: 21. januar 2015, 15:27
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2003

Bruk av transglutaminase for å påvirke tekstur/gaping i laks

Bidragsytere:
  • Turid Rustad

Presentasjon

Navn på arrangementet: Forum for Røkt Sjømat
Sted: First Maritime hotell, Flekkefjord
Dato fra: 13. februar 2003

Arrangør:

Arrangørnavn: [Mangler data]

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2003

Importkilder

Bibsys-ID: r03013726

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Bruk av transglutaminase for å påvirke tekstur/gaping i laks

Bidragsytere

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 1 av 1