Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
175614
Sist endret:
21. januar 2015, 15:27
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2003
Bruk av transglutaminase for å påvirke tekstur/gaping i laks
Turid Rustad
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Forum for Røkt Sjømat
Sted: First Maritime hotell, Flekkefjord
Dato fra:
13. februar 2003
Arrangør:
Arrangørnavn: [Mangler data]
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2003
Importkilder
Importkilder
Bibsys-ID: r03013726
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Bruk av transglutaminase for å påvirke tekstur/gaping i laks
Bidragsytere
Bidragsytere
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
1
av
1