Cristin-resultat-ID: 1763420
Sist endret: 13. oktober 2020, 10:39
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2019

Effect of superchilling on water holding properties throughout the whole value chain: From whole to cold-smoked Atlantic salmon (salmo salar L.)

Bidragsytere:
  • Sherry Stephanie Chan
  • Bjørn Roth
  • Jessen Flemming
  • Anita Nordeng Jakobsen og
  • Jørgen Lerfall

Presentasjon

Navn på arrangementet: 49th WEFTA Conference
Sted: Thorshavn
Dato fra: 14. oktober 2019
Dato til: 18. oktober 2019

Arrangør:

Arrangørnavn: West European Fish Technologists Association

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2019

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of superchilling on water holding properties throughout the whole value chain: From whole to cold-smoked Atlantic salmon (salmo salar L.)

Bidragsytere

Sherry Stephanie Chan

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bjørn Roth

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Jessen Flemming

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Danmarks Tekniske Universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter

Anita Nordeng Jakobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5