Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1763420
Sist endret:
13. oktober 2020, 10:39
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2019
Effect of superchilling on water holding properties throughout the whole value chain: From whole to cold-smoked Atlantic salmon (salmo salar L.)
Sherry Stephanie Chan
Bjørn Roth
Jessen Flemming
Anita Nordeng Jakobsen
og
Jørgen Lerfall
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 49th WEFTA Conference
Sted: Thorshavn
Dato fra:
14. oktober 2019
Dato til:
18. oktober 2019
Arrangør:
Arrangørnavn: West European Fish Technologists Association
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2019
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of superchilling on water holding properties throughout the whole value chain: From whole to cold-smoked Atlantic salmon (salmo salar L.)
Bidragsytere
Bidragsytere
Sherry Stephanie Chan
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Bjørn Roth
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Jessen Flemming
Forfatter
ved Danmarks Tekniske Universitet
Forfatter
Anita Nordeng Jakobsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jørgen Lerfall
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1