Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1779068
Sist endret:
21. januar 2020, 11:31
Resultat
Faglig foredrag
2019
Seafood processing-adapting processing parameters to raw material properties
Turid Rustad
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: IBT's weekly Department lunch
Sted: IBT's lunch room, NV Faculty, NTNU, Gløshaugen
Dato fra:
23. januar 2019
Arrangør:
Arrangørnavn: IBT
Om resultatet
Om resultatet
Faglig foredrag
Publiseringsår: 2019
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Seafood processing-adapting processing parameters to raw material properties
Bidragsytere
Bidragsytere
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
1
av
1