Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1795380
Sist endret:
25. februar 2020, 15:04
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2019
Optimising levels of dietary fatty acids and lipids of atlantic salmon under normoxic and hypoxic conditions
David Huyben
Teresa Grobler
Douglas R. Tocher
Bente Ruyter
og
Brett Glencross
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Aquaculture Europe 2019
Sted: Berlin
Dato fra:
7. oktober 2019
Dato til:
10. oktober 2019
Arrangør:
Arrangørnavn: European Aquaculture Society - EAS
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2019
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Optimising levels of dietary fatty acids and lipids of atlantic salmon under normoxic and hypoxic conditions
Bidragsytere
Bidragsytere
David Huyben
Forfatter
ved University of Stirling
Teresa Grobler
Forfatter
ved University of Stirling
Douglas R. Tocher
Forfatter
ved University of Stirling
Bente Synnøve Ruyter
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Bente Ruyter
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Brett Glencross
Forfatter
ved University of Stirling
1
-
5
av
5