Cristin-resultat-ID: 1795380
Sist endret: 25. februar 2020, 15:04
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2019

Optimising levels of dietary fatty acids and lipids of atlantic salmon under normoxic and hypoxic conditions

Bidragsytere:
  • David Huyben
  • Teresa Grobler
  • Douglas R. Tocher
  • Bente Ruyter og
  • Brett Glencross

Presentasjon

Navn på arrangementet: Aquaculture Europe 2019
Sted: Berlin
Dato fra: 7. oktober 2019
Dato til: 10. oktober 2019

Arrangør:

Arrangørnavn: European Aquaculture Society - EAS

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2019

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Optimising levels of dietary fatty acids and lipids of atlantic salmon under normoxic and hypoxic conditions

Bidragsytere

David Huyben

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Stirling

Teresa Grobler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Stirling

Douglas R. Tocher

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Stirling

Bente Synnøve Ruyter

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Bente Ruyter
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Brett Glencross

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Stirling
1 - 5 av 5