Cristin-resultat-ID: 179580
Sist endret: 21. januar 2015, 15:27
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2001

Textural changes during iced storage of salmon (Salmo salar) and cod (Gadus morhua)

Bidragsytere:
  • Lisbeth Hultmann og
  • Turid Rustad

Presentasjon

Navn på arrangementet: 31st WEFTA Meeting
Sted: Hotel Meripuisto, Espoo, Finland, 27-31 mai, 2001

Arrangør:

Arrangørnavn: [Mangler data]

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2001

Importkilder

Bibsys-ID: r01014483

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Textural changes during iced storage of salmon (Salmo salar) and cod (Gadus morhua)

Bidragsytere

Lisbeth Hultmann

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 2 av 2