Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1796924
Sist endret:
11. februar 2021, 13:34
NVI-rapporteringsår:
2020
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2020
From Agri-Culture to Agri-Nature: New Allianced or Farmland Preservation in Norway
Heidi Vinge
og
Siri Øyslebø Sørensen
Bok
Bok
Finance or Food?: The Role of Cultures, Values, and Ethics in Land Use Negotiations
ISBN:
9781487522476
Utgiver
University of Toronto Press
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2020
Sider: 225 - 242
ISBN:
9781487522476
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 9781487522476
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2838314
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Sosiologi
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
From Agri-Culture to Agri-Nature: New Allianced or Farmland Preservation in Norway
Bidragsytere
Bidragsytere
Heidi Vinge
Forfatter
ved Institutt for sosiologi og statsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Forfatter
ved RURALIS – Institutt for rural- og regionalforskning
Siri Øyslebø Sørensen
Forfatter
ved Institutt for tverrfaglige kulturstudier ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
2
av
2
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Finance or Food?: The Role of Cultures, Values, and Ethics in Land Use Negotiations.
Bjørkhaug, Hilde; McMichael, Philip; Muirhead, Bruce. 2020, University of Toronto Press. NTNU
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1