Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1804223
Sist endret:
24. april 2020, 11:29
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2020
Backen unterm Hakenkreuz: Einleitung, co-written with Klaus and Georg Hench
Frank Jacob
Bok
Bok
Backen unterm Hakenkreuz -- Die Aschaffenburger Bäcker-Innung und der Nationalsozialismus: Eine Quellenedition, co-ed. with Klaus and Georg Hench
ISBN:
978-3-922355-37-3
Utgiver
Stadtarchiv Aschaffenburg
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2020
Sider: 7 - 19
ISBN:
978-3-922355-37-3
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-3-922355-37-3
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Historie og Idéhistorie
- Fagområde: Humaniora
Beskrivelse
Beskrivelse
Tysk
Tittel
Backen unterm Hakenkreuz: Einleitung, co-written with Klaus and Georg Hench
Bidragsytere
Bidragsytere
Frank Jacob
Forfatter
ved Fakultet for samfunnsvitenskap ved Nord universitet
1
-
1
av
1
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Backen unterm Hakenkreuz -- Die Aschaffenburger Bäcker-Innung und der Nationalsozialismus: Eine Quellenedition, co-ed. with Klaus and Georg Hench.
Jacob, Frank. 2020, NORD
Vitenskapelig kommentarutgave
1
-
1
av
1