Cristin-resultat-ID: 1808498
Sist endret: 28. april 2020, 15:37
Resultat
Doktorgradsavhandling
2020

Effects of different dietary ingredients on the immune responses and antioxidant status in Atlantic salmon (salmo salar): possible nutriomics approaches

Bidragsytere:
  • Mahsa Jalili

Utgiver/serie

Utgiver

NTNU Graphic Center

Serie

Doktoravhandlinger ved NTNU
ISSN 1503-8181
NVI-nivå 0

Om resultatet

Doktorgradsavhandling
Publiseringsår: 2020
Hefte: 123
Antall sider: 162
ISBN: 978-82-326-4595-4

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of different dietary ingredients on the immune responses and antioxidant status in Atlantic salmon (salmo salar): possible nutriomics approaches

Bidragsytere

Mahsa Jalili

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Aktiv cristin-person

Atle Magnar Bones

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Atle M. Bones
  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Per Winge

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Rolf-Erik Olsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Rolf Erik Olsen
  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4