Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1808498
Sist endret:
28. april 2020, 15:37
Resultat
Doktorgradsavhandling
2020
Effects of different dietary ingredients on the immune responses and antioxidant status in Atlantic salmon (salmo salar): possible nutriomics approaches
Mahsa Jalili
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
NTNU Graphic Center
Serie
Doktoravhandlinger ved NTNU
ISSN 1503-8181
NVI-nivå 0
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Doktorgradsavhandling
Publiseringsår: 2020
Hefte: 123
Antall sider: 162
ISBN: 978-82-326-4595-4
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-326-4595-4
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effects of different dietary ingredients on the immune responses and antioxidant status in Atlantic salmon (salmo salar): possible nutriomics approaches
Bidragsytere
Bidragsytere
Mahsa Jalili
Forfatter
ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Atle Magnar Bones
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Atle M. Bones
Veileder
ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Per Winge
Veileder
ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Rolf-Erik Olsen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Rolf Erik Olsen
Veileder
ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4