Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1810005
Sist endret:
8. mai 2020, 16:02
Resultat
Fagartikkel
2020
Samarbeid mellom Matteknologisk utdanning ved NTNU og matbransjen om utdanningskvalitet
Anita Nordeng Jakobsen
Sunniva Hoel
og
Lisbeth Mehli
Tidsskrift
Tidsskrift
Norsk Sjømat
ISSN 0807-1551
e-ISSN 1890-9418
Om resultatet
Om resultatet
Fagartikkel
Publiseringsår: 2020
Hefte: 1
Sider: 28 - 30
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Samarbeid mellom Matteknologisk utdanning ved NTNU og matbransjen om utdanningskvalitet
Bidragsytere
Bidragsytere
Anita Nordeng Jakobsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Sunniva Hoel
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Lisbeth Mehli
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Digitale verktøy for økt arbeidslivsrelevans i matteknologisk utdanning (DigiMat)
Anita Nordeng Jakobsen + 3 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
33 resultater
Avsluttet prosjekt
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
2
av
2