Cristin-resultat-ID: 1810005
Sist endret: 8. mai 2020, 16:02
Resultat
Fagartikkel
2020

Samarbeid mellom Matteknologisk utdanning ved NTNU og matbransjen om utdanningskvalitet

Bidragsytere:
  • Anita Nordeng Jakobsen
  • Sunniva Hoel og
  • Lisbeth Mehli

Tidsskrift

Norsk Sjømat
ISSN 0807-1551
e-ISSN 1890-9418

Om resultatet

Fagartikkel
Publiseringsår: 2020
Hefte: 1
Sider: 28 - 30

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Samarbeid mellom Matteknologisk utdanning ved NTNU og matbransjen om utdanningskvalitet

Bidragsytere

Anita Nordeng Jakobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Sunniva Hoel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Lisbeth Mehli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3