Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1811660
Sist endret:
29. januar 2021, 14:50
NVI-rapporteringsår:
2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020
Effect of freezing temperatures and time on mineral balance, particle size, rennet and acid coagulation of casein concentrates produced by microfiltration
Sara Mohamed Gaber Mohamed
Anne-Grethe Johansen
Reidar Barfod Schüller
Tove Gulbrandsen Devold
Elling-Olav Rukke
og
Siv Borghild Skeie
Tidsskrift
Tidsskrift
International Dairy Journal
ISSN 0958-6946
e-ISSN 1879-0143
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Volum: 101
Hefte: 1
Sider: 1 - 11
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2019.104563
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2829363
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85075200266
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of freezing temperatures and time on mineral balance, particle size, rennet and acid coagulation of casein concentrates produced by microfiltration
Bidragsytere
Bidragsytere
Sara Mohamed Gaber Mohamed
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Anne-Grethe Johansen
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Reidar Barfod Schüller
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Tove Gulbrandsen Devold
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Elling-Olav Rukke
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »