Cristin-resultat-ID: 1811660
Sist endret: 29. januar 2021, 14:50
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Effect of freezing temperatures and time on mineral balance, particle size, rennet and acid coagulation of casein concentrates produced by microfiltration

Bidragsytere:
  • Sara Mohamed Gaber Mohamed
  • Anne-Grethe Johansen
  • Reidar Barfod Schüller
  • Tove Gulbrandsen Devold
  • Elling-Olav Rukke og
  • Siv Borghild Skeie

Tidsskrift

International Dairy Journal
ISSN 0958-6946
e-ISSN 1879-0143
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Volum: 101
Hefte: 1
Sider: 1 - 11
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85075200266

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of freezing temperatures and time on mineral balance, particle size, rennet and acid coagulation of casein concentrates produced by microfiltration

Bidragsytere

Sara Mohamed Gaber Mohamed

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Anne-Grethe Johansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Reidar Barfod Schüller

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tove Gulbrandsen Devold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Elling-Olav Rukke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »