Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1816306
Sist endret:
30. november 2021, 21:15
Resultat
Populærvitenskapelig artikkel
2020
Fareanalyse - Fra fôr til bord
Atle Hannisdal
Anita Nordeng Jakobsen
Sunniva Hoel
Lisbeth Mehli
og
Jørgen Lerfall
Tidsskrift
Tidsskrift
Norsk Sjømat
ISSN 0807-1551
e-ISSN 1890-9418
Om resultatet
Om resultatet
Populærvitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Trykket: 2020
Volum: 3
Sider: 54 - 57
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Fareanalyse - Fra fôr til bord
Bidragsytere
Bidragsytere
Atle Hannisdal
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Anita Nordeng Jakobsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Sunniva Hoel
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Lisbeth Mehli
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jørgen Lerfall
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Kartlegging av listeria i sjøfasen ved produksjon av atlantisk laks (TRACEListeria)
Jørgen Lerfall + 5 deltakere
Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
11 resultater
Avsluttet prosjekt
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
2
av
2