Cristin-resultat-ID: 182089
Sist endret: 21. januar 2015, 15:27
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2002

Quality of chilled and superchilled ma-packed salmon fillets

Bidragsytere:
  • Anne K. Torstveit
  • Anette H. Osvik
  • Astrid Stevik og
  • Turid Rustad

Presentasjon

Navn på arrangementet: WEFTA 2002, 32nd Meeting
Sted: Galway, Ireland
Dato fra: 15. mai 2002

Arrangør:

Arrangørnavn: [Mangler data]

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2002

Importkilder

Bibsys-ID: r02014054

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Quality of chilled and superchilled ma-packed salmon fillets

Bidragsytere

Anne K. Torstveit

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Anette H. Osvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Astrid Stevik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4