Cristin-resultat-ID: 1825588
Sist endret: 3. september 2020, 12:40
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Feed intake, nutrient digestibility and nutrient retention in Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed diets with different physical pellet quality

Bidragsytere:
  • Turid Synnøve Aas
  • Hanne Jorun Sixten
  • Marie Hillestad
  • Trine Ytrestøyl
  • Harald Sveier og
  • Torbjørn Einar Åsgård

Tidsskrift

Journal of Fisheries
ISSN 2311-729X
e-ISSN 2311-3111
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Volum: 8
Hefte: 2
Sider: 768 - 776
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Feed intake, nutrient digestibility and nutrient retention in Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed diets with different physical pellet quality

Bidragsytere

Turid Synnøve Aas

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Hanne Jorun Sixten

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved BioMar

Marie Hillestad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved BioMar

Trine Ytrestøyl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Harald Sveier

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Lerøy Seafood Group
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »