Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1825687
Sist endret:
19. februar 2021, 11:30
NVI-rapporteringsår:
2020
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2020
Enzymatic hydrolysis of cod heads – effect of freezing and thawing on the quality and composition of protein hydrolysates
Guro Møen Tveit
Ana Karina Carvajal
Rasa Slizyte
Fataneh Meldstad
Tom Ståle Nordtvedt
Jannicke Remme
mfl.
Bok
Bok
6th IIR Conference on Sustainability and the Cold Chain - Proceedings
ISBN:
978-2-36215-036-4
Utgiver
International Institute of Refrigeration
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Serie
Science et technique du froid
ISSN 0151-1637
e-ISSN 1766-0408
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2020
Hefte: 6
ISBN:
978-2-36215-036-4
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.18462/iir.iccc.2020.284549
ORIA
Søk i ORIA med 978-2-36215-036-4
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Energi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Enzymatic hydrolysis of cod heads – effect of freezing and thawing on the quality and composition of protein hydrolysates
Sammendrag
New processing methods are needed to convert cod heads into more profitable and marketable products. In this study the possibilities of freezing and thawing of cod heads before enzymatic hydrolysis and the effect on the quality of resulting fractions was investigated. Cod heads were frozen minced or whole and kept in frozen storage for 20-21 days, thawed by air (4 ºC for 20 hours) or water immersion (6-10 ºC for 3 hours) and subsequently hydrolysed by Protamex® (30 or 60 minutes). Results showed that the tested pre-treatments like mincing, freezing and thawing had no effect on the resulting protein hydrolysates fractions and no significant differences were found in the resulting yields and chemical composition of the hydrolysates.
Vis
fullstendig beskrivelse
Bidragsytere
Bidragsytere
Guro Møen Tveit
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Ana Karina Carvajal
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Rasa Slizyte
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Fataneh Meldstad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Tom Ståle Nordtvedt
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
6th IIR Conference on Sustainability and the Cold Chain - Proceedings.
Cavalier, Gerald. 2020, International Institute of Refrigeration.
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1