Cristin-resultat-ID: 1826273
Sist endret: 17. desember 2020, 13:59
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Lean-seafood intake increases urinary iodine concentrations and plasma selenium levels: a randomized controlled trial with crossover design

Bidragsytere:
  • Jannike Øyen
  • Eli Kristin Aadland
  • Bjørn Liaset
  • Even Fjære
  • Lisbeth Dahl og
  • Lise Madsen

Tidsskrift

European Journal of Nutrition
ISSN 1436-6207
e-ISSN 1436-6215
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Sider: 1 - 11
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85089894158

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Lean-seafood intake increases urinary iodine concentrations and plasma selenium levels: a randomized controlled trial with crossover design

Bidragsytere

Jannike Øyen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Aktiv cristin-person

Eli Kristin Aadland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet

Bjørn Liaset

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Even Fjære

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Aktiv cristin-person

Lisbeth Jane Dahl

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Lisbeth Dahl
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »