Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1826273
Sist endret:
17. desember 2020, 13:59
NVI-rapporteringsår:
2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020
Lean-seafood intake increases urinary iodine concentrations and plasma selenium levels: a randomized controlled trial with crossover design
Jannike Øyen
Eli Kristin Aadland
Bjørn Liaset
Even Fjære
Lisbeth Dahl
og
Lise Madsen
Tidsskrift
Tidsskrift
European Journal of Nutrition
ISSN 1436-6207
e-ISSN 1436-6215
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Sider: 1 - 11
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1007/s00394-020-02366-2
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2684545
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85089894158
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Lean-seafood intake increases urinary iodine concentrations and plasma selenium levels: a randomized controlled trial with crossover design
Bidragsytere
Bidragsytere
Jannike Øyen
Forfatter
ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Eli Kristin Aadland
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Forfatter
ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet
Bjørn Liaset
Forfatter
ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Even Fjære
Forfatter
ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Lisbeth Jane Dahl
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Lisbeth Dahl
Forfatter
ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »