Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1828662
Sist endret:
5. januar 2021, 12:46
NVI-rapporteringsår:
2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020
Effect of a free healthy school meal on fruit, vegetables and unhealthy snacks intake in Norwegian 10- to 12-year-old children
Frøydis Nordgård Vik
Kaia Elisabeth Paulsen Heslien
Wendy Van Lippevelde
og
Nina Cecilie Øverby
Tidsskrift
Tidsskrift
BMC Public Health
ISSN 1471-2458
e-ISSN 1471-2458
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Trykket: 2020
Volum: 20
Artikkelnummer: 1369
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1186/s12889-020-09470-2
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/3069652
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85090509809
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of a free healthy school meal on fruit, vegetables and unhealthy snacks intake in Norwegian 10- to 12-year-old children
Bidragsytere
Bidragsytere
Frøydis Nordgård Vik
Forfatter
ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
Kaia Elisabeth Paulsen Heslien
Forfatter
ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
Wendy Van Lippevelde
Forfatter
ved Universiteit Gent
Forfatter
ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
Nina Cecilie Øverby
Forfatter
ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
1
-
4
av
4