Cristin-resultat-ID: 1828662
Sist endret: 5. januar 2021, 12:46
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Effect of a free healthy school meal on fruit, vegetables and unhealthy snacks intake in Norwegian 10- to 12-year-old children

Bidragsytere:
  • Frøydis Nordgård Vik
  • Kaia Elisabeth Paulsen Heslien
  • Wendy Van Lippevelde og
  • Nina Cecilie Øverby

Tidsskrift

BMC Public Health
ISSN 1471-2458
e-ISSN 1471-2458
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Trykket: 2020
Volum: 20
Artikkelnummer: 1369
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85090509809

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of a free healthy school meal on fruit, vegetables and unhealthy snacks intake in Norwegian 10- to 12-year-old children

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Frøydis Nordgård Vik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder

Kaia Elisabeth Paulsen Heslien

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder

Wendy Van Lippevelde

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universiteit Gent
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder

Nina Cecilie Øverby

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
1 - 4 av 4