Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1830482
Sist endret:
16. september 2020, 14:09
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2020
Ongoing research in BREAD: Working with the Norwegian food sector
Julia Szulecka
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: TIK Innovation Lunch
Sted: UiO
Dato fra:
30. april 2020
Dato til:
30. april 2020
Arrangør:
Arrangørnavn: TIK
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2020
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Ongoing research in BREAD: Working with the Norwegian food sector
Bidragsytere
Bidragsytere
Julia Szulecka
Forfatter
ved Senter for teknologi, innovasjon og kultur ved Universitetet i Oslo
1
-
1
av
1