Cristin-resultat-ID: 183271
Sist endret: 21. oktober 2013, 12:14
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2003

Mechanical properties and phase behaviour of fish gelatin/kappa-carrageenan systems

Bidragsytere:
  • Ingvild Haug
  • Olav Smidsrød og
  • Kurt Ingar Draget

Presentasjon

Navn på arrangementet: The Twelf Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference
Sted: Wrexham, Wales
Dato fra: 27. juni 2003

Arrangør:

Arrangørnavn: [Mangler data]

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2003

Importkilder

Bibsys-ID: r04004410

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Mechanical properties and phase behaviour of fish gelatin/kappa-carrageenan systems

Bidragsytere

Ingvild Johanne Haug

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Ingvild Haug
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Olav Smidsrød

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Kurt Ingar Draget

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3