Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
183271
Sist endret:
21. oktober 2013, 12:14
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2003
Mechanical properties and phase behaviour of fish gelatin/kappa-carrageenan systems
Ingvild Haug
Olav Smidsrød
og
Kurt Ingar Draget
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: The Twelf Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference
Sted: Wrexham, Wales
Dato fra:
27. juni 2003
Arrangør:
Arrangørnavn: [Mangler data]
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2003
Importkilder
Importkilder
Bibsys-ID: r04004410
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Mechanical properties and phase behaviour of fish gelatin/kappa-carrageenan systems
Bidragsytere
Bidragsytere
Ingvild Johanne Haug
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Ingvild Haug
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Olav Smidsrød
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Kurt Ingar Draget
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3