Cristin-resultat-ID: 1833401
Sist endret: 28. september 2020, 15:53
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2020

Microbial contributions to the skin mucosal barrier in Atlantic salmon (Salmo salar) yolk sac fry

Bidragsytere:
  • Sol Gomez de la Torre Canny
  • Catherine Taylor Nordgård
  • Karen Dunker
  • Marit Sletmoen og
  • Ingrid Bakke

Presentasjon

Navn på arrangementet: HAVBRUK 2020
Sted: Digital konferanse
Dato fra: 9. juni 2020
Dato til: 10. oktober 2020

Arrangør:

Arrangørnavn: NFR og FHF

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2020

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Microbial contributions to the skin mucosal barrier in Atlantic salmon (Salmo salar) yolk sac fry

Bidragsytere

Sol Gomez de la Torre Canny

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Catherine Taylor Nordgård

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Karen Dunker

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Marit Sletmoen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ingrid Bakke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5