Cristin-resultat-ID: 1833728
Sist endret: 26. september 2020, 09:27
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2020

Rheology of skin mucus from yolk-sac salmon fry

Bidragsytere:
  • Catherine Taylor Nordgård
  • Sol Gomez de la Torre Canny
  • Karen Dunker
  • Marit Sletmoen og
  • Ingrid Bakke

Presentasjon

Navn på arrangementet: Nordic Rheology Conference 2020
Sted: Cyberspace
Dato fra: 25. august 2020
Dato til: 26. august 2020

Arrangør:

Arrangørnavn: Nordic Rheology Society

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2020

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Rheology of skin mucus from yolk-sac salmon fry

Bidragsytere

Catherine Taylor Nordgård

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Sol Gomez de la Torre Canny

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Karen Dunker

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Marit Sletmoen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ingrid Bakke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5