Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1833728
Sist endret:
26. september 2020, 09:27
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2020
Rheology of skin mucus from yolk-sac salmon fry
Catherine Taylor Nordgård
Sol Gomez de la Torre Canny
Karen Dunker
Marit Sletmoen
og
Ingrid Bakke
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Nordic Rheology Conference 2020
Sted: Cyberspace
Dato fra:
25. august 2020
Dato til:
26. august 2020
Arrangør:
Arrangørnavn: Nordic Rheology Society
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2020
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Rheology of skin mucus from yolk-sac salmon fry
Bidragsytere
Bidragsytere
Catherine Taylor Nordgård
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Sol Gomez de la Torre Canny
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Karen Dunker
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Marit Sletmoen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ingrid Bakke
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5