Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1836508
Sist endret:
2. oktober 2020, 10:52
Resultat
Mastergradsoppgave
2020
Investigating how to improve production throughput in the confectionery industry by considering batch size, production sequence and shift arrangement
Karl Andre Lerum Lund
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian University of Science and Technology
Om resultatet
Om resultatet
Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 112
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig teknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Investigating how to improve production throughput in the confectionery industry by considering batch size, production sequence and shift arrangement
Bidragsytere
Bidragsytere
Karl Andre Lerum Lund
Forfatter
ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jan Ola Strandhagen
Veileder
ved IV fakultetsadministrasjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Olumide Emmanuel Oluyisola
Veileder
ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3