Cristin-resultat-ID: 1836508
Sist endret: 2. oktober 2020, 10:52
Resultat
Mastergradsoppgave
2020

Investigating how to improve production throughput in the confectionery industry by considering batch size, production sequence and shift arrangement

Bidragsytere:
  • Karl Andre Lerum Lund

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian University of Science and Technology

Om resultatet

Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 112

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig teknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Investigating how to improve production throughput in the confectionery industry by considering batch size, production sequence and shift arrangement

Bidragsytere

Karl Andre Lerum Lund

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jan Ola Strandhagen

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved IV fakultetsadministrasjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Olumide Emmanuel Oluyisola

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3