Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1837764
Sist endret:
6. oktober 2020, 23:25
Resultat
Mastergradsoppgave
2020
Effekt av innovativ gasspakking på lagringsstabilitet til fiskekaker
Martin Haider
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
NTNU open
Om resultatet
Om resultatet
Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 59
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Effekt av innovativ gasspakking på lagringsstabilitet til fiskekaker
Bidragsytere
Bidragsytere
Martin Haider
Forfatter
Anita Nordeng Jakobsen
Veileder
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jørgen Lerfall
Veileder
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Concept development of full-scale soluble gas stabilization (SGS) technology for seafood (SGS-CONCEPT)
Jørgen Lerfall + 6 deltakere
Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
22 resultater
Avsluttet prosjekt
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
2
av
2