Cristin-resultat-ID: 1837766
Sist endret: 6. oktober 2020, 23:29
Resultat
Mastergradsoppgave
2020

Application of soluble gas stabilization (SGS) on pre- and post-rigor filleted salmon prior to packaging

Bidragsytere:
  • Lisa Gabrielsen

Utgiver/serie

Utgiver

NTNU open

Om resultatet

Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 83

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Application of soluble gas stabilization (SGS) on pre- and post-rigor filleted salmon prior to packaging

Bidragsytere

Lisa Gabrielsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Anita Nordeng Jakobsen

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3