Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1837766
Sist endret:
6. oktober 2020, 23:29
Resultat
Mastergradsoppgave
2020
Application of soluble gas stabilization (SGS) on pre- and post-rigor filleted salmon prior to packaging
Lisa Gabrielsen
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
NTNU open
Om resultatet
Om resultatet
Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 83
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Application of soluble gas stabilization (SGS) on pre- and post-rigor filleted salmon prior to packaging
Bidragsytere
Bidragsytere
Lisa Gabrielsen
Forfatter
Anita Nordeng Jakobsen
Veileder
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jørgen Lerfall
Veileder
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Concept development of full-scale soluble gas stabilization (SGS) technology for seafood (SGS-CONCEPT)
Jørgen Lerfall + 6 deltakere
Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
22 resultater
Avsluttet prosjekt
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
2
av
2