Cristin-resultat-ID: 1840328
Sist endret: 19. februar 2021, 12:10
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Intake of fermented dairy products induces a less pro-inflammatory postprandial peripheral blood mononuclear cell gene expression response than non-fermented dairy products: A randomized controlled cross-over trial

Bidragsytere:
  • Amanda Rundblad
  • Kirsten Bjørklund Holven
  • Linn Kristin Lie Øyri
  • Patrik Hansson
  • Ingvild Hansen Ivan
  • Gyrd Omholt Gjevestad
  • mfl.

Tidsskrift

Molecular Nutrition & Food Research
ISSN 1613-4125
e-ISSN 1613-4133
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Volum: 64
Hefte: 21
Sider: 1 - 11
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85090948492

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Ernæring

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Intake of fermented dairy products induces a less pro-inflammatory postprandial peripheral blood mononuclear cell gene expression response than non-fermented dairy products: A randomized controlled cross-over trial

Bidragsytere

Amanda Rundblad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Personlig ernæring og forebyggelse av kardiometabolske sykdommer ved Universitetet i Oslo

Kirsten Bjørklund Holven

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Endokrinologi, sykelig overvekt og foreb. Med., avd. for ved Oslo universitetssykehus HF

Linn Kristin Lie Øyri

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kosthold og aterosklerose ved Universitetet i Oslo

Karl Patrik Hansson

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Patrik Hansson
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Undervisning IKM ved UiT Norges arktiske universitet

Ingvild Hansen Ivan

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for ernæringsvitenskap ved Universitetet i Oslo
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »