Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1840328
Sist endret:
19. februar 2021, 12:10
NVI-rapporteringsår:
2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020
Intake of fermented dairy products induces a less pro-inflammatory postprandial peripheral blood mononuclear cell gene expression response than non-fermented dairy products: A randomized controlled cross-over trial
Amanda Rundblad
Kirsten Bjørklund Holven
Linn Kristin Lie Øyri
Patrik Hansson
Ingvild Hansen Ivan
Gyrd Omholt Gjevestad
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Molecular Nutrition & Food Research
ISSN 1613-4125
e-ISSN 1613-4133
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Volum: 64
Hefte: 21
Sider: 1 - 11
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1002/mnfr.202000319
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/10852/82091
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85090948492
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Ernæring
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Intake of fermented dairy products induces a less pro-inflammatory postprandial peripheral blood mononuclear cell gene expression response than non-fermented dairy products: A randomized controlled cross-over trial
Bidragsytere
Bidragsytere
Amanda Rundblad
Forfatter
ved Personlig ernæring og forebyggelse av kardiometabolske sykdommer ved Universitetet i Oslo
Kirsten Bjørklund Holven
Forfatter
ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo
Forfatter
ved Endokrinologi, sykelig overvekt og foreb. Med., avd. for ved Oslo universitetssykehus HF
Linn Kristin Lie Øyri
Forfatter
ved Kosthold og aterosklerose ved Universitetet i Oslo
Karl Patrik Hansson
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Patrik Hansson
Forfatter
ved Undervisning IKM ved UiT Norges arktiske universitet
Ingvild Hansen Ivan
Forfatter
ved Avdeling for ernæringsvitenskap ved Universitetet i Oslo
1
-
5
av
8
|
Neste
|
Siste »