Cristin-resultat-ID: 1845289
Sist endret: 12. mars 2021, 18:34
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Precision and additivity of organic matter digestibility obtained via in vitro multi-enzymatic method

Bidragsytere:
  • Maria Clementina Alvarez Flores
  • Egil Prestløkken
  • Nicolaj I Nielsen
  • Harald Volden
  • Gunnar Klemetsdal og
  • Martin Riis Weisbjerg

Tidsskrift

Journal of Dairy Science (JDS)
ISSN 0022-0302
e-ISSN 1525-3198
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Trykket: 2020
Volum: 103
Hefte: 5
Sider: 4880 - 4891
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85081253976

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Precision and additivity of organic matter digestibility obtained via in vitro multi-enzymatic method

Bidragsytere

Maria Clementina Alvarez Flores

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tine Norske Meierier BA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Egil Prestløkken

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Nicolaj I Nielsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SEGES Svineproduktion

Harald Volden

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tine Norske Meierier BA

Gunnar Klemetsdal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »