Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1845289
Sist endret:
12. mars 2021, 18:34
NVI-rapporteringsår:
2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020
Precision and additivity of organic matter digestibility obtained via in vitro multi-enzymatic method
Maria Clementina Alvarez Flores
Egil Prestløkken
Nicolaj I Nielsen
Harald Volden
Gunnar Klemetsdal
og
Martin Riis Weisbjerg
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Dairy Science (JDS)
ISSN 0022-0302
e-ISSN 1525-3198
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Trykket: 2020
Volum: 103
Hefte: 5
Sider: 4880 - 4891
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3168/jds.2019-17778
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2690079
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85081253976
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Precision and additivity of organic matter digestibility obtained via in vitro multi-enzymatic method
Bidragsytere
Bidragsytere
Maria Clementina Alvarez Flores
Forfatter
ved Tine Norske Meierier BA
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Egil Prestløkken
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Nicolaj I Nielsen
Forfatter
ved SEGES Svineproduktion
Harald Volden
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Tine Norske Meierier BA
Gunnar Klemetsdal
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »