Cristin-resultat-ID: 1846919
Sist endret: 10. februar 2021, 10:17
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Varying starch to fat ratios in pelleted diets: II. Effects on intestinal histomorphometry, Clostridium perfringens and short-chain fatty acids in Eimeria-challenged broiler chickens

Bidragsytere:
  • Silje Granstad
  • Khaled Itani
  • Sylvie L. Benestad
  • Øivind Øines
  • Birger Svihus og
  • Magne Kaldhusdal

Tidsskrift

British Poultry Science
ISSN 0007-1668
e-ISSN 1466-1799
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Trykket: 2021
Volum: 62
Hefte: 1
Sider: 92 - 100
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85091690468

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Varying starch to fat ratios in pelleted diets: II. Effects on intestinal histomorphometry, Clostridium perfringens and short-chain fatty acids in Eimeria-challenged broiler chickens

Bidragsytere

Silje Granstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forskningsgruppe dyrehelse ved Veterinærinstituttet

Khaled Itani

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Sylvie Lafond Benestad

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Sylvie L. Benestad
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Patologi Oslo og Tromsø ved Veterinærinstituttet
Aktiv cristin-person

Øivind Øines

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forskningsgruppe dyrehelse ved Veterinærinstituttet

Birger Svihus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »