Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1846919
Sist endret:
10. februar 2021, 10:17
NVI-rapporteringsår:
2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020
Varying starch to fat ratios in pelleted diets: II. Effects on intestinal histomorphometry, Clostridium perfringens and short-chain fatty acids in Eimeria-challenged broiler chickens
Silje Granstad
Khaled Itani
Sylvie L. Benestad
Øivind Øines
Birger Svihus
og
Magne Kaldhusdal
Tidsskrift
Tidsskrift
British Poultry Science
ISSN 0007-1668
e-ISSN 1466-1799
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Trykket: 2021
Volum: 62
Hefte: 1
Sider: 92 - 100
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1080/00071668.2020.1810630
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2690075
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85091690468
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Varying starch to fat ratios in pelleted diets: II. Effects on intestinal histomorphometry, Clostridium perfringens and short-chain fatty acids in Eimeria-challenged broiler chickens
Bidragsytere
Bidragsytere
Silje Granstad
Forfatter
ved Forskningsgruppe dyrehelse ved Veterinærinstituttet
Khaled Itani
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Sylvie Lafond Benestad
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Sylvie L. Benestad
Forfatter
ved Patologi Oslo og Tromsø ved Veterinærinstituttet
Øivind Øines
Forfatter
ved Forskningsgruppe dyrehelse ved Veterinærinstituttet
Birger Svihus
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »