Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1848088
Sist endret:
6. april 2021, 12:34
Resultat
Poster
2020
A comparative study of Atlantic salmon chilled in refrigerated seawater versus on ice: from whole fish to cold-smoked fillets
Sherry Stephanie Chan
Bjørn Roth
Flemming Jessen
Trond Løvdal
Anita Nordeng Jakobsen
og
Jørgen Lerfall
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 34th EFFoST International Conference
Sted: Online
Dato fra:
10. november 2020
Dato til:
12. november 2020
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2020
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
A comparative study of Atlantic salmon chilled in refrigerated seawater versus on ice: from whole fish to cold-smoked fillets
Bidragsytere
Bidragsytere
Sherry Stephanie Chan
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Bjørn Roth
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Flemming Jessen
Forfatter
ved Danmarks Tekniske Universitet
Trond Karsten Løvdal
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Trond Løvdal
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Anita Nordeng Jakobsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1