Cristin-resultat-ID: 1848088
Sist endret: 6. april 2021, 12:34
Resultat
Poster
2020

A comparative study of Atlantic salmon chilled in refrigerated seawater versus on ice: from whole fish to cold-smoked fillets

Bidragsytere:
  • Sherry Stephanie Chan
  • Bjørn Roth
  • Flemming Jessen
  • Trond Løvdal
  • Anita Nordeng Jakobsen og
  • Jørgen Lerfall

Presentasjon

Navn på arrangementet: 34th EFFoST International Conference
Sted: Online
Dato fra: 10. november 2020
Dato til: 12. november 2020

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2020

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

A comparative study of Atlantic salmon chilled in refrigerated seawater versus on ice: from whole fish to cold-smoked fillets

Bidragsytere

Sherry Stephanie Chan

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bjørn Roth

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Flemming Jessen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Danmarks Tekniske Universitet

Trond Karsten Løvdal

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Trond Løvdal
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Anita Nordeng Jakobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »